Buiten BBQ

Barbecueën onder de winterzon

Buiten BBQ
Wanneer de bomen rood kleuren en de verwarming in huis wordt aangezwengeld, betekent het dat de zomer echt voorbij is. We zullen weer tot het voorjaar moeten wachten voordat we een lekker wijntje of verfrissend biertje kunnen nuttigen op het terras. Of toch niet?

Buiten eten en borrelen heeft iets bijzonders. Zodra de temperatuur het toe laat gaat heel Nederland op pad om de eerste voorjaarszon mee te pakken. En we blijven dan tot het eind van de nazomer op het terras zitten. Het begint nog net niet te sneeuwen! Nederland is een die-hard terraszitterland. Gelukkig wonen er ook veel vernuftige mensen in dit land en zijn er veel winkels die praktische producten verkopen. Hierdoor is het mogelijk om het hele jaar door buiten te zitten! Ook bij jou in de tuin.

Feestje

Nodig vriend en familie uit voor een gezellig tuinfeestje in de winter! Dankzij de terrasverwarmer die je met korting bij Tuinmeubelland hebt gekocht, wordt iedereen lekker warm gehouden. Zet je ook nog eens een vuurkorf en een vuurtafel in de tuin, dan weet je zeker dat de jassen en handschoenen uit kunnen. Laat de mokken met warme chocolademelk maar staan en haal de kratjes bier tevoorschijn!

Goed, je hebt het dus heerlijk warm dankzij al deze warmtebronnen. Maar er is iets wat roet in het eten kan gooien. Sneeuw! Met de Leenbakker actiecode kan je gelukkig een partytent kopen, waar al je gasten onder schuilen en lekker droog blijven. Koop je er ook nog een met van die flappen aan de zijkant, dan houd je de warmte binnen. Zo gaan jullie de hele nacht door!

Rommelende maag

Maar na al dat geborrel krijg je vanzelf trek. De oplossing: wat dacht je van een heuse buitenkeuken van DroomHout bij jou in de tuin? Grill je eigen gemarineerde saté en warm ondertussen een pannetje met pindasaus op. Als je wil kan je zelfs hele gerechten bereiden in je keuken. Barbecueën in de winter, het moet niet gekker worden. In de tuin eten en drinken: iets wat alleen in de zomer kan? Dacht het niet!