Cadeau’s voor Kinderen

buitenspelende kinderenHet is weer bijna Kerst. Nog dringend op zoek naar cadeau’s voor een nichtje, neefje, zoon of dochter? Zoek iets waar ze mee naar buiten kunnen. Achter de computer en TV zitten ze waarschijnlijk al genoeg. In dit artikel wat tips van buitenspeelgoed waar je de ontvanger waarschijnlijk erg blij mee maakt en wat ervoor zorgt dat ze lekker naar buiten gaan.

IJspret

sleeHet is natuurlijk het leukst om iets te geven wat ze nu, of in ieder geval binnenkort kunnen gebruiken. Nu we de eerste paar echte koude dagen hebben gehad zal het wel niet lang meer duren voordat de eerste schreden op het ijs gezet kunnen worden. Wat is er dan leuker om een paar schaatsen of een slee cadeau te doen! Koop de schaatsen een maat of twee te groot, want behalve dat het verstandig is om er een of twee paar dikke sokken in aan te trekken is het ook fijn als hij of zij ook volgend jaar de schaatsen nog een keer aan kan doen.

Schommelen maar!

3 in 1 schommelWij mogen het dan misschien koud vinden, maar daar hebben kinderen vaak een stuk minder problemen mee. Lekker schommelen is een van de meest populaire bezigheden voor kinderen. Afhankelijk van de leeftijd van de ontvanger kun je kiezen voor een babyschommel of een kinderschommel. De 3 in 1 schommel op de afbeelding is helemaal handig, want hij kan van babyschommel omgebouwd worden tot een kinderschommel. Zo kan deze schommel gebruikt worden door kinderen vanaf 6 maanden tot een jaar of 4.

Geef een abonnement op een sport cadeau!

Een origineel cadeau voor het niet sportende kind: geef ze een abonnement op een sport cadeau! Vind je dat hij of zij ook te weinig buiten komt? Kie svoor een buitensport als voetbal, hockey of paardrijden. Als je ook nog eens voor een teamsport kiest sla je drie vliegen in een klap: je zorgt dat het kind gaat sporten, naar buiten gaat en in sociale situaties buiten school zijn weg leert vinden. En voor het kind is het gewoon leuk natuurlijk. Doet de ontvanger al aan sport? Denk dan aan iets als de scouting, de jeugd natuurgroep of iets dergelijks. Niet dat ieder cadeau educatief of nuttig hoeft te zijn, maar wat is er mis mee als het naast leuk ook nog eens leerzaam is?