Herfst

In de herfst naar buiten

Deel nu...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

HerfstDe herfst is een onderschat seizoen als het om het buitenleven gaat. Mensen zijn als de zomer op zijn einde raakt al snel met hun hoofd in de winter. Nu gaat het ook snel en zitten we voor we het weten weer midden in de tijd van winterbanden, glühwein en feestdagen. Maar in dit artikel tips voor buiten leven in de herfst, die toch ook 3 maanden duurt!

Windjack

Roze WindjackDe herfst is een prachtig seizoen om te genieten van het vaak nog vrij milde weer en van de vele kleuren die dan in de natuur te zien zijn. Regen, wind, maar ook zon en zachte dagen wisselen elkaar af en soms heb je op een dag wel 3 verschillende weersomstandigheden. Die wisselvalligheid is helemaal niet erg als je je er juist voor kleed. Trek geen dun zomerjasje of juist een dikke winterjas aan, maar ga voor een goed windjack. Een windjack houdt uiteraard de wind buiten, maar beschermt je ook tegen de eerste kou. Is het weer mild, dan geeft hij niet te veel warmte. Mocht hij toch net iets te veel zijn, dan is het een klein en licht jasje dat je gemakkelijk ergens in op kunt bergen of rond je middel kunt slaan.

Zorg voor vuur!

vuurkorf’s Avonds kun je in de herfst ook nog prima buiten zitten. Het is dan wel zaak om je goed te kleden en de vuurfkorf of iets dergelijks bij aan te steken! Lekker warm en het zorgt meteen voor sfeer. De vuurfkorf op de afbeelding hiernaast is in twee maten beschikbaar: Classic: 40x40x20cm of Large: 40x40x40 cm. De draken vuurkorf van Maandag meubels is gemaakt van een speciale koperhoudende staalsoort. Na verloop van tijd kleurt de korf roestbruin.

BBQ-en?

BuitenhaardOp een herfstdag zonder al te veel wind of regen is het nog prima BBQ-en. Elke soort BBQ volstaat natuurlijk, maar een buitenhaard annex BBQ is natuurlijk ideaal voor mensen die in het najaar ook graag buiten zijn. De buitenhaard functioneert in de zomer namelijk als BBQ en in de winter als kachel. Het geeft je tuin daarnaast meteen een hoop sfeer mee. De buitenhaard van hiernaast op de afbeelding is van het type Canaria en is gemaakt van onverwoestbaar sierbeton. Het is een goed idee hem nú aan te schaffen, want met de seizoenswisseling zitten er op veel buitenartikelen hoge kortingen.