Kies een Seizoensplaats op de Camping!

Deel nu...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

campsite-29557_640

Een seizoensplaats op een camping houdt in dat je eenmalig je caravan en voortent plaatst en de rest van het seizoen kunt genieten van een vaste plek op de camping. En met de juiste kampeerartikelen is dit geen enkel probleem! In dit artikel lees je 5 redenen waarom het kiezen voor een seizoensplaats op de camping een goed idee is.

1. Het is veel Goedkoper dan een Strand- of Vakantiehuisje

Een strand- of vakantiehuisje is leuk, maar ook erg duur. Bovendien zit je vaak veel meer binnen wanneer je de beschikking tot een huisje hebt. Wanneer je een caravan met voortent hebt, zul je enkel binnen gaan zitten wanneer het te koud is. Ook heb je op een camping vaak veel sneller contact met andere campinggasten, dan wanneer je in een (strand)huisje zit.

2. Je kunt Optimaal gebruik maken van de Mooie Dagen

In Nederland wil het weer niet altijd mee zitten. Boek je twee weken een vakantie in eigen land, dan is het maar hopen dat het weer een beetje aangenaam is. De zomer is zoals je weet geen garantie voor mooi weer helaas. Heb je de beschikking over een seizoensplaats, dan kun je op een mooi weekend besluiten om er even tussenuit te gaan. Optimaal genieten van de mooie dagen dus!

3. Je kunt een fijn Contact opbouwen met de mede Seizoensbewoners

Je bent niet de enige die voor een seizoensplaats op de camping kiest. Samen met de andere bewoners is het mogelijk nog beter toeven. Uiteraard zijn er ook altijd weer tijdelijke campinggasten om een praatje mee te maken.

4. Het Kost relatief veel Minder dan wanneer je Kort Verblijft

Voor een heel seizoen betaal je meestal een schijntje in vergelijking met wat je relatief gezien betaald voor een paar dagen of weken. Ben je iemand die graag buiten is, dan is het echt de moeite waard om voor een seizoensplaats te gaan.

5. Je kunt een Seizoen lang Genieten van de Natuur en het Buitenleven

We hebben het al eerder genoemd, maar wat is er nu fijner dan een seizoen lang te kunnen genieten van het buitenleven. Zeker wanneer je doordeweeks noodzakelijk veel binnen bent wegens werk en andere verplichtingen, is het heerlijk om op je vrije dag te kunnen uitwaaien en jezelf op te laden op de camping. Is het onverwachts even wat kouder, dan kun je je altijd terugtrekken in je voortent of caravan.