Kleur je tuin!

kleur-je-tuin

Heb je ooit een tuin gezien die op jouw tuin lijkt? De kans dat dit gebeurd is zeer klein, want iedereen heeft een eigen smaak en doet inspiratie op om aan de slag te gaan met de inrichting en aankleding van een tuin. Voorheen kreeg een tuin alleen identiteit en kleur door kleurrijke planten. De tuinmeubel collectie is tegenwoordig zo ruim, dat bijna elke wens op het gebied van tuinmeubelen vervuld kan worden. Je kunt alle kanten op tuinmeubelen. Geen unieke vorm, vrolijke kleur of toffe print is te gek. Tuinmeubelen zijn eyecatchers in een tuin, die ook voor gezelligheid zorgen. Op een loungeset of aan een diningset kun je namelijk heerlijk nagenieten van zomerse dagen met vrienden en familie. Welke tuinmeubelen staan in jouw tuin? Ben jij gek op kleur of voel jij je meer thuis in een landelijke en rustieke omgeving?

Gekleurd vlechtwerk!

Trek de stoute schoenen aan en vrolijk je tuin op met gekleurde tuinmeubelen. Populairder dan ooit zijn de kunststof vlechtdraden in bijna alle kleuren van de regenboog. Gekleurd vlechtdraad wordt om aluminium heen gespannen. Met gevlochten tuinmeubelen creëer je een moderne stijl in je tuin en ze bieden ook nog eens comfort! Het is een feit dat gekleurde tuinmeubelen een toffe look aan je tuin geven, maar ze hebben ook nog een aantal praktische eigenschappen. Kunststof tuinmeubelen met een aluminium frame zijn licht in gewicht, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Ook kunnen ze het gehele jaar door buiten blijven staan. Wat is jouw favoriete kleur? Wordt het roze, geel, groen, rood?

Eén met de natuur

Ook blijven we de natuurlijke materialen en kleuren zien in interieurs en buitenverblijven. Natuurlijke materialen en producten zijn puur, tijdloos en geven een mooie basis. Bij sommige meubelen zijn tierelantijntjes, decoratieve poespas of kekke kleurtjes overbodig. Dit is ook het geval bij teakhouten tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen zijn stoer en stevig, puur en praktisch. Sterker nog: de ROUGH tuinmeubelen zijn al met een grijze was behandeld (Old Teak Greywash) en hebben van zichzelf een stoere uitstraling. Door water, wind en regen krijgen teakhouten tuinmeubelen een nog robuustere look. Gewoon de natuur haar gang laten gaan dus!

tuinbank