Geef een belevenis cadeau

Ben je nog aan het verzinnen wat voor cadeau je gaat geven aan een vriend die gaat trouwen, een familielid die 60 wordt of bijvoorbeeld je baas die met pensioen gaat? Veel mensen ‘hebben alles al’ en komen het anders liever zelf. Dan is het een leuk en origineel cadeau om een belevenis cadeau te doen. Hier wat voorbeelden.

Experience Gifts

Bij Experience Gifts (een online shop voor avontuurlijke cadeau’s) kun je kiezen uit een heleboel belevenissen, variërend in prijs van minder dan € 100,- tot luxe uitjes van enkele honderden euro’s. Naast belevissen voor particulieren bieden ze ook speciale zakelijke arrangementen aan. Ook kun je cadeaubonnen bestellen, zodat je zelf je uit te geven bedrag kunt bepalen en de ontvanger zelf zijn belevenis kiest.

Welk avontuur wordt het?

Veel mensen zouden graag eens een ballonvaart willen maken. Met de ballonvaart voor twee doe je de ontvanger dan ook vast een groot plezier. Maar misschien is dat wat teveel van het goede. Een uurtje vliegen in een Boeing 737 simulator is een goedkoop en leuk alternatief, of ga het water op in een powerboot! Is de ontvanger meer het muzikale type? Waarom dan geen echte CD opname cadeau? Of Dit zijn enkele voorbeelden waaruit je op experiencegifts.nl kunt kiezen. Voor ieder persoon en voor elke portemonnee is er wel iets leuks te vinden.